torsdag 26 februari 2009

Tjejer och mode, igen...

Just nu är det mycket jobb. Det går väl an när man vet att man tjänar pengar men det är ju som vanligt, man vill ju vara ledig men ändå tjäna pengar. När jag jobbat mycket så funderar jag alltid på vad jag ska skriva i bloggen. Dessutom är det så nu att jag inte får skriva, eller jo det får jag väl men tystnadsplikten finns. Då är det lika bra att inte skriva något alls så man inte riskerar att avslöja något.

Istället tänkte jag nu gå till attack mot ett modefenomen som jag tröttnat på. Det har pågått länge och jag har många gångar skakat på huvet i någon sorts oförståelse men samtidigt skrattat åt tjejers generella blindhet. När det gäller mode och tjejer är ju alla fall min uppfattning att det blir någon slags hype som sväljer det mesta av kvinnors eftertänksamhet och förmågan att tänka själv. Jag har tidigare skakat på huvet när stövlarna kom, tyvärr finns de kvar. De flesta killar, jag pratat med, tycker inte att det är snyggt. Killar får väl ta lite skit här med som bara accepterar det hela och säger att de är fina, fast det gör de ju bara för att de vill ligga med dem, så har det ju alltid varit...

Nu har ett annat, enligt mig, idiotmode slagit igenom. Det var ett tag sedan och små tendenser har kunnat ses under en längre tid. Det jag tänker på är att tjejer köper på tok för långa t-shirts som de drar ner över rumpan. Jag ska inte säga att de flesta tjejer har "komplex", eller vad man vill kalla det, för sin, kort och gott, röv. Då drar man en tröja över baken så syns den inte. Eeehhh, så här ligger det till! Lyssna nog nu för jag säger det bara en gång: Röven ser fan större ut. Nu kanske jag har missuppfattat det hela och det kanske inte alls har med något jävla komplex eller liknande att göra. Om det inte har det så undrar jag vad det finns för puckad anledning att göra så. Det ser ju för jävligt ut. Tjejer, ge fan i att hänga på Bubbleroom, La Redoute, HM eller vad det nu är (nu var jag lite kategorisk kände jag). Gina Tricot kanske även de är en bov i dramat, vad vet jag. Ge fan i att dra ner tröjan. Det ser katastrof ut och det gör att rumpan ser större ut.

Eller nåt...