onsdag 25 februari 2009

Fiske och en riktigt nice stund i bastun!

Wehaay! Pimpa, de bästa som finnz! Faktum är att det var fanimig de bästa på hela vintern tror jag. Det finns bara en dag som kan mäta sig med pimplingen och det var när jag, Hansson och Stam åkte långfärdsskridskor den andra januari. Pimplingen gav tyvärr inget resultat men det var helt sanslöst gött att sitta mitt på en sjö, dricka kaffe och sola sig. Frågan är om det inte var bästa dagen på hela vintern igår. Plus fem grader och med all snö som låg ovanpå isen så reflekterades solen åt alla håll. Jag och Orren njöt i fulla drag! Dagen höll dock på att sluta i ett enda stort antiklimax. Vi hade allt med oss men vi hade ingen isborr. Eftersom vi inte pimplar så himla ofta så tänkte vi införskaffa oss en modell av billigare variant. Vi hade kollat upp det hela och sett att Biltema har en för 399. Den var dock slut så vi kilade tvärs över gatan till Jula men de hade inga kvar heller. Hmmm tänkte vi och kom på att ÖB har någon halvskum modell. Den var också slut och vi började inse att vi satt i klistret. Några mer flyktiga försök på Coop, Clas Olsson och K-rauta gav inte heller något resultat. Det var inte annat än att dra ner till Fiskecenter. De hade men de kostade nästan tusen spänn och det hade vi ingen lust att lägga. Nähe tänkte vi, nu jävlar. Vi åkte hem till Orren och hämtade yxa och spett. Det går utmärkt även att man ser ut som världens jävla amatör. Som tur va så var vi ensamma på hela sjön så långt vi kunde se. Ingen fisk men de gjorde inget, så jävla gött va de!

Jag hade ju lovat bilder men tyvärr så har jag inte fått dem från kameran till datorn och nu är jag inte hemma så antingen senare i kväll eller i morgon kommer de upp.

På kvällen efter lite jobb så åkte jag, Martinsson och Sebbe till Oscar som precis hade flyttat in i sin nya lägenhet. En riktigt schysst lägenhet! Strax efter kom Jacob och det dracks kaffe. Någon timme senare var det dags för Tisdagsgruppen att inta position. Det gör Tisdagsgruppen hemma i Jacobs källare där bastun är belägen. Några bärs och gött snack gjorde verkligen kvällen!

Idag har det varit jobb på morgonen. Hem en sväng och greja med diverse, några tråkiga saker men även några lite roligare. Lunch med Mappa, Pappa och bror på Raggmunken, trevligt! Resten av dagen har bestått av jobb och klockan 23 i kväll så bär det av hemåt igen. Det blir nog sängen ganska omgående eftersom jag börjar 06.45 i morgon.