tisdag 24 februari 2009

Tidiga mornar är underskattat

Förutom att man mår illa för att man är trött, att man knappt ser för att ögonlocken långsamt tvingar sig ner samtidigt som man försöker hålla sig vaken genom att höja volymen lite på morgon-tv'n, Jag mår till och med så illa av arla morgonstund att jag kan drömma om att ens titta på frukost, mörkt som fan är det med. Fan va de e underskattat att kliva upp tidigt på morgonen...

Man kan ju se det på olika sätt. Det är ju ändå härligt att komma igång tidigt, dagen känns lite längre på något sätt. Förmodligen är det för att jag är så trög som tycker att timmarna på morgonen går långsammare än de timmar som är under kvällen. Man hittar ju på så mycket i huvet med. Just nu ska det mest bli roligt att väcka Martinsson som i princip aldrig kommer upp tidigare än fem minuter innan han ska åka till jobbet, oj reste han sig upp. Nu blir det musik på så han kommer igång lite. Jag ska med dra snart. Den där duschen på en kvart börjar göra jobbet nu, känns som att man tinat lite.

Idag ska jag och Orren ut och pimpla, får se hur det går. Jag har kommit på att jag varit på tok för dålig med bilder på senaste så i kväll ska jag slänga upp en bild eller två.