måndag 2 mars 2009

Lugn helg med HV-match och Vasaloppet

Helgen har varit ganska lugn och bra. I lördags gick jag med jobbet på HV-matchen mot Rögle. Under de första nio minuterna så undrade jag vad det var för pojklag som spelade. Strax efter den nionde minuten så fullkomligt vaknade HV till. HV spelade bra matchen igenom förutom några stunder då de tydligen hade kaffepaus.

I går var det en av de göttaste dagarna på året. Jag tittar alltid på Vasaloppet om jag har möjlighet. Inte för att jag bryr mig så mycket om vem som vinner utan för att det är en så stor och spännande händelse. Jag förundras över alla de som åker de nio milen, det är väl det som gör det till att varannan svensk sitter och tittar på detta evenemang. Kvällen spenderades med xBox och pizza. Martinsson har lånat ett xBox och jag kände att jag själv blev rätt sugen på en spelkonsol, får se om det händer och vilken typ det blir i så fall. Felix kikade även förbi med en kebab och vi kollade lite senare på söndagens Beck-film.

Jag lovade ju bilder från när jag och Orren var ute och pimplade. Varför de inte kommit upp är för att jag råkat slarva bort sladden som man för över bilderna med. Nu har jag hittat den och här kommer några.