lördag 23 februari 2008

Ledig fredag och hemsidemötet drog igång


Idag tog jag chansen att sova igen några timmar som jag legat efter. De två senaste veckorna har jag nog snittat mellan sex och sju timmar. När man gör det ett tag så märker man om man känner efter att koncentrationen inte riktigt hänger med. Gick upp vid halv elva-tiden. Jag och Mia la oss i soffan, käka lite frukost och tittade på TinTin, riktigt gött!

Vid halv ett så åkte jag upp till stationen för att hämta David. Vi åkte hem till mig och direkt började vi fixa med våra macar och spelade Guitar hero. Så småningom började vi att fixa med hemsidan. Ännu lite senare så kom Matatch och Gabriel upp och ännu ännu senare så kom Emil. Tyvärr så kunde inte Adam komma för han fastnade redan i Nässjö. Tåg i all ära men när något går snett så går det banne mig åt helvete.

Under dagen har vi gjort en massa saker och vill du se vad som hänt så får du kika in på http://vaxjo.svenskakyrkansunga.com. Det roligaste vi gjort har varit att man nu kan skicka upp bilder till hemsidan via mms. Sidan känner automatiskt igen en massa saker. Den gissar helt enkelt efter en logik vi satt upp vad för aktivitet du är på och skickar bilden dit.

Nu ska vi ner till källaren o spana in festen. Alla korridorer i huset har fest o vi ska ner o se vilka som fortfarande står på benen :)